jul22O-Ringen 2016: 172 anmälda!0

Det är tydligt att Sälen-konceptet lockar. GMOK är sannerligen inget undantag – i startlistan hittar man inte mindre än 172 GMOK-löpare. Imponerande!

Redan idag (fredag) körs ett träningsrace uppe vid Hundfjället, imorgon (lördag) är det invigning och numera sedvanliga AXA-stafetten innan det drar igång på riktigt på söndag med den efterlängtade Etapp 1 som avgörs på Arena Högfjällshotellet. Även Etapp 2 (måndag) & Etapp 3 (tisdag) avgörs på den arenan innan det blir välförtjänt vilodag på onsdagen. O-ringen avslutas sedan med Etapp 4 (torsdag) och Etapp 5 (fredag) på Arena Lindvallen.

Etapp 3 är medeldistans, medan övriga är av Långdistans-karaktär.

Om bredband och annat är på vår sida, är förhoppningen att vi ska kunna skapa några nyheter under veckan. Vill du också vara med och skriva någon dag är det bara att kontakta Patrik Falk eller mig, så fördelar vi detta.

172 föranmälda kan inte vara annat än rekord. Även om jag ser att vi var 186 som deltog på minst en etapp förra året i Borås (men då var det klart färre föranmälda). Se O-ringen i Backspegeln för rapport från fjolårets tävling.

Följ också händelseförloppet på Sociala medier.

·         Facebook (officiella sidan)

·         Facebook (öppen grupp)

·         Instagram

·         Twitter

Sen får vi inte glömma vår officiella Hashtag som man mer än gärna får bruka, #gbgmajornaok

Lycka till i skogen. Ses & hörs!

Länkar O-Ringen Sälen 2016

/Johan Axenborg

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244