sep05Zebra tränings- och trivseldag :-)0

Välkommen till tränings- och trivseldag Lördag 5 september! Främst anpassad för tidigare intensivkursdeltagare men alla klubbmedlemmar är givetvis välkomna!

Syftet med dagen är dels att träna orienteringsteknik men framför allt för att träffas och umgås samt diskutera kring verksamheten i klubben för nyare medlemmar!

Passa på att träffa och lära känna nyare klubbmedlemmar som gått andra kursomgångar samt kanske återse dina egna kurskamrater :-) 

Preliminärt upplägg:
Vi planerar för två teknikträningspass med lunch, snack o trivsel däremellan! Givetvis valfritt om man vill delta på ett, båda (eller inget) av teknikpassen.

På förmiddagen har Mikael lagt en träning i Vallhamra/Sävedalen. Det finns banor från ca 2km till 4,4km. Mikael tar även med sig några från elitgruppen som kommer att fungera som uppföljare/ledare. 

De som vill kan följa med i en ”Follow me” grupp där en ”ledare”  joggar/springer med gruppen en svart bana och berättar och diskuterar hur hen tänker och planerar sin löpning. Det kommer att bli fler grupper anpassade efter kunskap och banlängd. Vi har kört detta förut och det har varit mkt uppskattat. Givetvis kan ni som känner er säkra nog för svart nivå springa själva.

Utifrån detta ser vi att tiden för samlingen måste justeras något. Tidigare angavs kl. 10.00 men vi behöver justera till kl. 09.30, fortfarande i stugan. Hoppas att detta inte medför något problem för någon (förutom då att stiga upp en halvtimme tidigare:-)). Vi beräknar att kunna åka från parkeringen kl. 09.45.

Vi kommer att ta bilar den korta sträckan till samlingsplatsen. I skrivande stund (onsadag fm) behöver vi några bilar till (2-3) som kan ta med klubbkamrater och hoppas på att några av er som deltar kan tänka er det.

Sammanfattning:

  • Samling ombytta i Skatåsstugan kl. 09.30

  • Ni som inte har bil – hör väldigt gärna av er med ett mail så vi får en uppfattning om hur många bilar vi behöver.

  • Ni som har bil och kommer till Skatås – hör gärna av er om ni kan tänka er att fylla upp bilen med klubbkamrater.

  • Tänk på att ha överdragskläder med er så att inte smuts och svett stannar i bilarnas säte :-)

  • Om ni åker direkt till samlingsplatsen – meddela oss gärna så vi vet och inte väntar på er i Skatås.

Samlingsplatsen hittar ni genom att följa länken: https://www.google.se/maps/dir//57.7125951,12.0845737/@57.7110616,12.08

Gemensam lunch ca kl 12 till självkostnad (30 kr kontant eller via swish) och därefter samvaro och lite gemensamt snack och erfarenhetsutbyte hur det som ny orienterare är att komma in i sporten.

Vi avslutar dagen med ytterligare ett teknikpass för de som vill.

Anmäl intresse nedan senast tisdag 1/9 här i kalendern!

Alla varmt välkomna!
Hälsar Christer, Patrik och Mikael!

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Christer Borg

ATM - 121244