jul14Oringen: Duellen 2015. Nu är det avgjort2

Efter ett lyckat pilotförsök under O-ringen 2014 så kommer här "Duellen" tillbaka! Och två gånger är ju en tradition, eller säger man inte så;)

Det var en mycket spännande uppgörelse under de fyra första etapperna förra året där slutligen Mats Eriksson (H55 Motion) segrade före Birgitta Lööf (D55 Motion), Ludwig Rosén (U2) och Louise Göthfors (D40 Kort). Här kan du läsa om föra årets "Duellen".

I år hoppas vi på en minst lika spänannde "Duellen" med en härlig blandning där alla tävlar mot alla. Just nu jobbar arrangörerna (Christian Tingström och Viktoria Ernstsson) för fullt med att finslipa tävlinsreglerna för största möjliga spänning och en inledande lottning till de olika åttondelsfinalerna har redan genomförts.

I denna nyhet kommer ni fram till, under och efter O-ringen kunna läsa allt om hur det går i den prestigefyllda "Duellen".

...och tagga ett härligt O-ringen i Borås, vi ses!

 

Nu är alla efteranmälningarna inne så därmed kan vi släppa åttondelsfinalerna inför första etappen. Nytt för i år i reglerna är att om två personer har samma etapplacering så går den vidare med lägst totalplacering, så får vi se hur det artar sig:)

Duellen, inför första etappen.

Åttondelsfinalerna avgjorda!

Väldigt många bra prestationer under O-ringenveckans första etapp i trakterna runt Mark. Bäst att inte nämna någon så har jag ingen glömt;) I duellen blev det också mycket spännande med flera stenhårda kamper, i en av åttondelsfinalerna fick till och med två stycken på delad plats gå vidare som sista löpare!

Här är en bild från den uppdaterade "Duellen" (och i större format):

 

 

Kvartsfinalerna avgjorda!

...och det med ännu mer spänning än åttondelsfinalerna. Högsta etapplaceringen för alla åtta löpare som gick vidare var nämligen 4:e(!) plats. Idag avgörs etapp över långdistans (sprint igår för Anna i D21 Elit) och Duellen2015 börjar verkligen närma sig ett avgöranda, vilka två löpare (en från grupp nord och en från grupp syd tar sig vidare till finalen?

Här är en bild från den uppdaterade "Duellen" (och i större format):

Lycka till I morgon alla GMOKare!

(Här finns ställningen inför den avslutande etappen för duellen) Blir det Micke, Axe eller Ing-Marie som tar hem det? Prisutdelning imorgon (torsdag) vid klubbfikat!

SLUTSTÄLLNING:

I år var det efter många fina prestationer Ing-Marie som tog hem slutsegern i Duellen. På dagens etapp kom hon på andra plats och i totalen är hon den GMOKare som går ut i ledning imorgon på den avslutande etappen här på O-ringen.

(Resultatet i pdf-format)

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Cathrine 25 jul 2015 17:01
    Vilken rolig tävling! Bra ordnat!
  • Patrik 14 jul 2015 23:13
    kul Initiativ ni fört in i klubben Christian och Viktoria! Förra årets upplösning blev ju spännande så hoppas det blir något motsvarande i år!
ATM - 121244