dec07Lyckad Kick-off för junior & senior1

Under lördagen befann sig större delen av GMOKs juniorer och seniorer i Bunketorp, Lindome för vinterns kickoff! Information, diskussion, träning, god mat & på spåret!

Drygt 40 juniorer och seniorer samlades i IK Uvens klubbstuga i Bunketorp för att smida planer för 2015 och bygga på lagsammanhållningen! Det började med god julfika med glögg, lussebulle och pepparkakor! Därefter begav sig juniorerna ut på ett löpträningspass á la Christin och seniorerna gick igenom planen för 2015 med inriktning på stafetterna. Vinterns träningsupplägg inbjuder till att få en komplett träning för att bemästra de krav som ställs på främst 10-mila och Jukola/Venla-stafetterna. Truppen är laddad och löparna och ledarna är beredda att göra jobbet som krävs! Vi har en spännande tid framför oss!

Vid 16:30 sprang alla seniorer iväg tillsammans med löpare från SAIK, Uven och Tisaren för en natt-stafetträning signerad Elit-Larsson. Masstarten med över 40 personer var mäktig ryktas det om och träningen gav känslan av en riktig stafett! Stämningen var på topp med en liten eld som lyste upp vid en kontroll! Viktoria var bland de snabbaste tjejerna och Micke & Erik Ö bland grabbarna, där alla visade upp riktiga kämpartakter på de tuffa banorna som mätte ca 6,5 resp 9,5 km.

Under tiden seniorerna tränade samlades juniorerna för att gå igenom lite riktlinjer då det är en stor skara 16-åringar som tar klivet in i juniorverksamheten nästa år! Kul!

Vid 18:30 levererades Thaimat i mängder som snabbt gick åt. Desserten bestod av klassikern Marrängswiss och efter detta tog den sociala aktiviteten vid.

8 lag (med 4 i varje) tävlade i en skrattfylld På Spåret-tävling ledd av GMOK's egna Luuk (Lina) och domare Lindström (Jaxe)! Kvällens husband var fantastiska Spotify.

Kampen var jämn, men till slut drog lag 1 det vassaste strået och kunde t o m säkra segern före sista frågan. Grattis Mats, Bodil, Viktor och Viktor! 

Dagen blev oerhört lyckad och det är ett laddat GMOK-gäng som ger sig in i satsningen mot stafettsäsongen 2015!

FÖR DEN SOM VILL KAN MAN SJÄLV TESTA PÅ QUIZET HÄR (pdf-fil). Här finns dessutom den 4:e resan som vi under lördagskvällen inte testade på. Svaren kommer efter respektive fråga/resa.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Luuk 09 dec 2014 09:21
    LuukGlömt skriva in musikfrågorna. Följande låttitlar spelades: Musikfråga1: Emma-Lee. Fråga 2: En midsommarnattsdröm Fråga 3: My heart will go on. Fråga 4: Désechantée

Taggar

Ändringar

Publicerad: Lina Strand

ATM - 121244