jul13O-ringen: Duellen3

Under årets O-ringen kommer en parallell drabbning äga rum på savannen. Vem av alla GMOK's deltagare på O-ringen lyckas ta sig längst och stå som ensam segrare efter 4 etapper?

Tävlingen, som kallas Duellen, utspelar sig över de fyra första etapperna och engagerar alla GMOK'are som deltar i en klass som får slutresultat samt löper över fem etapper. Deltagarna har lottats till 8 grupper vilka dag för dag för dag kommer att reduceras till bara en vinnare återstår. För att gå vidare varje dag och ha en chans på vinst gäller att placera sig bra i sin klass. De löpare med lägst placeringssiffra i respektive grupp går vidare till nästa dag.

Grupperna samt det antal som går vidare varje dag presenteras här nedan. Grupperna är dock än så länge preliminära då det fortfarande går att anmäla sig till O-ringen.

Om två eller fler personer har samma placering och den skulle ha tagit dem vidare till nästa grupp utökas antalet som går vidare.

Prisutdelning sker troligen under torsdagen i GMOK's campingläger, förhoppningsvis i samband med en god klubbfika:)

Referat:

Efter de två första etapperna var det fortfarande många Zebror som inte ville ge sig, en härlig blandning av gamla rutinerade arbetshästar till mer pigga och entusiastiska ungdjur. När den tredje etappen i strandterräng hade avklarats stod det dock klart att finalen fick utökas med två platser då både Birgitta i D55M och Louise i D40K blivit etappsegrare. Från den norra kvalgruppen gick både Ludwig i U2 och Mats I H55M vidare med sina 4:e platser. Nu väntar en spännande uppgörelse under Ryssbergsetappen om vem som tar hem denna duell, vid lika placering delas segern.

Efter en rafflande uppgörelse kunde Mats Eriksson stiga ur duellen som segrare, Grattis! han gjorde det med etappseger, men strax bakom jagade Ludwig med sin 2:a plats och Birgitta med sin 2:a plats. Pris till segraren och de delade tvåorna delas ut på klubbmiddagen på torsdagskvällen.

För full storlek klicka här: Duellen 2014

Ställning efter etapp 1

Ställning efter etapp 2

Ställning efter etapp 3

Slutställning

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Vis 16 jul 2014 19:12
  Slänger in en helgardering på final mellan Hedis och Ing-Marie
 • Ols 16 jul 2014 17:22
  Ja, väldigt skoj. Som MTB-Oare går jag intipsningsmatchen istället och utmanar Patriks tips med en slant på att Louise Göthfors har hittat formen.
 • Patrik 16 jul 2014 09:33
  Härligt initiativ Christian!
  Sätter en slant på någon av våra damer 55+ som slutsegrare.
ATM - 121244