Nyheter

taggade som woc

  • aug14VM-silver till Lina!!11

    VM-silver till Lina!!

    Efter en fantastiskt väl genomförd långdistans lyckades GMOKs superstjärna knipa en silvermedalj. En rörd Lina hördes i SVT och vi är många som gläds något oerhört med dig. Så himla välförtjänt!

  • aug13WOC 2019: Lina tvåa i kvalet0

    WOC 2019: Lina tvåa i kvalet

    Lina gjorde ett riktigt bra kvallopp och kvalificerade sig till fredagens Medeldistansfinal med väldigt god marginal. Lina ledde vid radion och slutade två, 7s efter Kamilla Olausen.

  • aug12WOC 2019: Heja på Lina & Line!1

    WOC 2019: Heja på Lina & Line!

    Nu drar det igång, tävlingen vi sett fram emot så länge; VM i Norge, med Vilt, Vackert & Rått som ledord. Och GMOKs egna produkt Lina Strand är bättre förberedd än någonsin tidigare!

  • aug03WOC2018: Klart för start!0

    WOC2018: Klart för start!

    Årets VM avgörs i Lettland och det är laddade GMOK-löpare på startlinjen även i år! Lina springer Sprint medan Judith är med på alla distanser förutom Medel.

  • jul06Lina 13:e på Medeldistansen0

    Lina 13:e på Medeldistansen

    Sånär lyckades Lina nå sin målsättning att förbättra sitt bästa EM/VM-resultat individuellt. Det skiljde bara dryga halvminuten upp till en 7:e-plats för Lina, i en tävling som dominerades stort av världens bästa Tove.

  • jul02Lina Strand Världsmästare!3

    Lina Strand Världsmästare!

    Efter en väldigt fin laginsats tog det svenska laget guld i VMs sprintstafett. En fantastisk framgång för Sverige, GMOK och inte minst Lina Strand som i högsta grad bidrog till guldet genom en stark startsträcka!

  • jun28WOC 2017: Länkar mm2

    WOC 2017: Länkar mm

    VM 2017 drar igång redan nu på fredag med sprintkvalet. Finns fina möjligheter att följa Lina och de andra på nätet och/eller TV.

  • jun07Lina uttagen till VM!2

    Lina uttagen till VM!

    Mycket glädjande blir det tre individuella distanser för Lina på WOC 2017 (30/6-7/7, Estland), efter att ha tagit ett ordentligt kliv i utvecklingen. Blir fantastiskt kul att följa Lina i sommar!

  • aug27WOC Relay: SUI 4a & SWE 5a 0

    WOC Relay: SUI 4a & SWE 5a

    Det har varit ett härligt VM i Strömstad med medaljer för både Judith & Lina. Tyvärr var det lite stolpe ut på den avslutande stafetten. Efter en hård inbördes duell slutade Schweiz 4a och Sverige 5a.

  • aug26WOC Relay: Lina på första!0

    WOC Relay: Lina på första!

    Att Judith skulle få avsluta för Schweiz var ingen överraskning. Inte heller att Lina får inleda för Sverige. Men riktigt kul att uttagningarna matchade våra förhoppningar! Dessutom får vi se Niamh (str1, IRL), Hirokazu (str2, JPN) och Jo (str3, AUS)

  • aug25WOC Long: Judith 4a & Lina 14e!1

    WOC Long: Judith 4a & Lina 14e!

    Det blev lite av en vägvalsfest uppe vid Buar när långdistans-VM avgjordes. Denna regniga dag visade återigen våra GMOK-stjärnor fina takter. Tyvärr lite stolpe ut för Judith som missade pallen med 17s. Lina blev 14e efter en knackig inledning.

  • aug21 WOC: Silver & Brons på Sprintstafetten!3

     WOC: Silver & Brons på Sprintstafetten!

    Det var en rafflande kamp på årets VM i Sprintstafett (Mixed). Lina gjorde en magnifik förstasträcka för Sverige vilket räckte till Brons. Judiths mkt starka slutsträcka resulterade i Silver för Schweiz. Grattis till prestationerna och medaljerna!

  • aug20WOC Sprint: Silver till Judith2

    WOC Sprint: Silver till Judith

    Judith svarade för ännu ett topplopp på dagens sprint uppe i Strömstad. Stort grattis till ännu en mästerskapsmedalj. Denna gång silver, efter Maja Alm. En besviken Lina slutade 11a, vilket trots allt är tangerat PB på VM!

  • aug19Följ GMOK-löparna på WOC 2016!1

    Följ GMOK-löparna på WOC 2016!

    Det blir ett stort gäng GMOKare som kommer följa våra hjältar under årets VM som ju avgörs i Strömstad. Kommer bli väldigt spännande att följa er framfart! Stort Lycka till önskar hela GMOK! Här kommer lite länkar som säkert kan komma väl till pass.

  • jul12WOC2014 – Så gick det!5

    WOC2014 – Så gick det!

    Judith blev tävlingarnas drottning genom att knipa 3 guld och ett brons - vilken fantastisk idrottstjej!

  • jul04WOC2014 – Nu börjar det!8

    WOC2014 – Nu börjar det!

    Bara en dag kvar nu till årets höjdpunkt i orienteringsvärlden; WOC2014, som går av stapeln i Italien. GMOK är välrepresenterat! Följ våra hjältar och skicka lyckönskningar via denna nyhet!

  • jul09Lina 12:a på VM-sprinten3

    Lina 12:a på VM-sprinten

    Det var stolpe ut för både Lina och Judith på sprinten. Lina lyckades ändå ta en 12:te plats. Judith var på väg mot en 3-4 plats men stämplade fel.

  • jul20WOC6: Lina 12:a på Lång!1

    WOC6: Lina 12:a på Lång!

    Lina går från klarhet till klarhet. Dagens 12:e-plats på långdistansen visar med eftertryck att Lina är i världstoppen för att stanna. Stort grattis till den fina prestationen!

  • jul18WOC4: Lina 11:a på Medel2

    WOC4: Lina 11:a på Medel

    Lina slutade 11:a i sin VM-debut. Riktigt starkt! Johan slutade 18:e och Judith som inledde väldigt starkt hamnade på plats 20.

  • jul17WOC4: Medelfinal med 3 GMOK-löpare!1

    WOC4: Medelfinal med 3 GMOK-löpare!

    Förutom fjolårets bronsmedaljös på distansen, Judith Wyder (SUI), finns även våra svenska ess Lina Strand & Johan Runesson på startlinjen. Idag kan ni följa löparna via GPS & Internet-TV (3 euro).

1 | 2

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -