Nyheter

taggade som student-vm

  • jul24Sommaren är kort…0

    Sommaren är kort…

    ...men i år känns den längre än vanligt. GMOK-löparna har varit med och förgyllt arrangemang runt om i Sverige (och utanför våra gränser). När nu Oringen och högsommaren tagit en vilodag passade jag på att göra en resultatsummering.

  • aug04Student-VM-GULD för Rune!2

    Student-VM-GULD för Rune!

    Det favorittyngda svenska herrlaget levde verkligen upp till förväntningarna. Rassmus Andersson och Oskar Sjöberg bäddade väl genom att skicka ut ankaret Johan Runesson i knapp ledning. Johan avslutade magnifikt och guldet gick till Sverige!

  • aug03Nytt Student-VM-brons för Rune!1

    Nytt Student-VM-brons för Rune!

    Det blev ett nytt brons för Johan Runesson, när det var dags för Medeldistans. Ett tidigt tidstapp mot Oskar Sjöberg gick inte att hämta in, men från radio 1 till mål sprang de helt jämnt. Marginalen upp till Sjöberg blev 47s. Grattis Johan!

  • aug01Student-VM-brons för Rune!4

    Student-VM-brons för Rune!

    Trots en knackig inledning blev det till slut brons för Johan Runesson på den krävande långdistansen nere i ungerska Miskolc. Starkt jobbat!

  • jul06Student-VM: Stafett-guld för Anna!2

    Student-VM: Stafett-guld för Anna!

    Anna Forsberg avslutade ett fantastiskt student-VM med att vinna guld på stafetten. Även Ola Martner & Raffael Huber avslutade med fina lopp.

  • jul05Student-VM: Medalj på varje distans!3

    Student-VM: Medalj på varje distans!

    GMOK-löparna har verkligen gjort bra ifrån sig på årets student-VM. Idag sprang Anna Forsberg hem silver på medeldistansen, där Ola Martner slutade femma! Sedan tidigare har Raffael Huber tagit ett guld (lång) och ett silver (sprint). Starkt!

  • jul03Raffael studentvärldsmästare!6

    Raffael studentvärldsmästare!

    GMOK-löparna skötte sig riktigt fint när långdistansen inledde årets student-VM i Alicante. Raffael Huber tog hem guldet, Ola Martner slutade fyra och Anna Forsberg åtta. Starkt jobbat & grattis!

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -