Nyheter

taggade som stafett-SM

• sep22Stafett-SM 2019: D21-laget 6:a0

Stafett-SM 2019: D21-laget 6:a

Det blev elfte(!) raka lövet för GMOK i D21-stafetten, när laget sprang i mål på plats 6 efter en tät strid om topp-6-placeringarna. Våra övriga förstalag slutade 17 (H20), 21 (D20) och 26 (H21).

• sep16SM-GULD-festen fortsätter!8

SM-GULD-festen fortsätter!

En septemberhelg vi GMOK-fans sent kommer att glömma. På lördagen säkrade Lina Medel-guldet. Och idag söndag dominerade GMOK stafett-SM från start till mål. Grattis Lisa, Viktoria & Lina. Vansinnigt bra!

• sep15SM-finalister & stafettlag!0

SM-finalister & stafettlag!

Vi fick hela 10 löpare till A-final på Medel-SM. Värst var D21-tjejerna med 5 finalplatser. Glädjande också att vi fick finalplatser i alla 6 klasser! Dessutom gick Runa till final i NM. Gratulerer!

• sep24Stafett-SM: D21-laget 8:a0

Stafett-SM: D21-laget 8:a

Efter några succéfyllda år i stafett-SM-sammanhang, blev det i år mer beskedliga slutresultat. D21-laget gjorde dock en stabil laginsats som resulterade i en 8:e-plats. Av övriga lag gladde GMOK3 i H21 mest med sin 30:e plats (GMOK1 kom 22:a).

• sep25Guld & Silver på stafett-SM!17

Guld & Silver på stafett-SM!

Vilket stafett-SM. Damerna tog för första gången guld efter en fantastisk stafett av Kristine, Anna F & Lina! Dessutom en superinsats av H21-laget (Micke, Ola & Johan R) som sånär försvarade guldet. Silver är grymt bra!

• sep29Dubbla silver på stafett-SM!9

Dubbla silver på stafett-SM!

Det blev en väldigt skön söndag när årets SM-tävlande avslutade med stafetten. Efter en tävling som präglades av mycket sololöpande, lyckades GMOK säkra två silvermedaljer - ett helt fantastiskt resultat! Dessutom slutade vi på 9:e-plats i H20!

• sep23SM Stafett: Damerna 4:a!5

SM Stafett: Damerna 4:a!

D21-laget var i ledning efter två sträckor och såg länge ut att gå mot medalj. Till slut blev det en fin men lite retfull fjärdeplats. Herrarna var också fyra i mål men hade tyvärr felstämplat på andrasträckan.

• sep21GMOK på twitter! Plus stafettlagen3

GMOK på twitter! Plus stafettlagen

Med ytterligare en SM-helg i stundande tänkte vi slå ett slag för GMOKs intåg i Twitter. Följ våra löpare på helgens SM Medel & SM Stafett. GMOK kan också stolt presentera stafettlagen!