Nyheter

taggade som runa fremstad

  • okt11Sprint-SM: Silver till Lina!1

    Sprint-SM: Silver till Lina!

    Lina sprang hem ett imponerande SM-silver på lördagen. På söndagens sprintstafett blev det en 9e-plats och ett välförtjänt SM-löv för Runa, Erik, Viktor & Lina.

  • okt0825manna 2018: En verklig klubbsuccé!0

    25manna 2018: En verklig klubbsuccé!

    Årets 25manna går till historien som en extremt lyckad klubbinsats. GMOK1 slutade 5a, mindre än 2 min från seger efter att ha varit med i fajten hela vägen! Dessutom blev vi sånär bästa andralag och fick för första gången runt alla 4 lag godkända!

  • jun16GMOK 2:a på Venlakavlen!2

    GMOK 2:a på Venlakavlen!

    Efter en fantastiskt fin stafettinsats blev det till slut en silverplats för Lisa Holer, Anna Forsberg, Lina Strand & Judith Wyder. Segern gick till Stora Tuna. Succéinsatsen understryks av andralagets 21a-plats, efter bla sträckseger av Moa Enmark!

  • apr22GMOK-löpare till EM!0

    GMOK-löpare till EM!

    Totalt 5 GMOK-löpare har blivit uttagna i trupperna till EM som avgörs i Schweiz i början/mitten av maj. Stort grattis till Lina Strand, Judith Wyder, Jonas Egger, Lisa Holer & Runa Fremstad!

  • jun18Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a0

    Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a

    Damerna gjorde riktigt starka prestationer överlag - för första gången fick vi två lag topp 20. Imponerande, inte minst av andralaget! På herrsidan gjordes många starka prestationer, även om slutresultatet (41) inte blev riktigt vad vi hoppats på.

  • jun1316:e-plats på Venla - och Lina snabbast!0

    16:e-plats på Venla - och Lina snabbast!

    Efter en väldigt stark stafettinsats landade GMOK1 på plats 16 i årets Venla-kavle. Snyggt jobbat Moa, Anna W, Kristine och Anna F. Väldigt kul & imponerande också att comebackande Lina (GMOK2) var sträcksnabbast på andrasträckan!

  • apr06Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!3

    Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!

    Efter en jättefin laginsats på både dam- & herrsidan blev det till slut seger för damerna och en 5:e-plats för herrarna. Grattis!

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -