Nyheter

taggade som medel-SM

• sep21Brons till Lina på Medel-SM 20190

Brons till Lina på Medel-SM 2019

Lina följde upp guldet från 2018 med att ta hem bronset på Medel-SM utanför Söderhamn. Hanna Mårtensson sprang in på en imponerande 6:e-plats i D20!

• sep15SM-guld, SM-guld, SM-guld!!0

SM-guld, SM-guld, SM-guld!!

Efter en magnifik insats och en rafflande duell med nära vännen Karolin Ohlsson blev det till slut GULD för Lina Strand på SM Medel! Linas första medalj på medeldistans blev alltså av ädlaste valör!

• sep15SM-finalister & stafettlag!0

SM-finalister & stafettlag!

Vi fick hela 10 löpare till A-final på Medel-SM. Värst var D21-tjejerna med 5 finalplatser. Glädjande också att vi fick finalplatser i alla 6 klasser! Dessutom gick Runa till final i NM. Gratulerer!

• sep23Medel-SM 2017: Kerstin 5a!0

Medel-SM 2017: Kerstin 5a!

Kerstin Wadman följde upp förra helgens succé på bästa sätt. Kvaletta och sedan finalfemma är resultat som verkligen understryker att hon är tillbaka på allvar. Stort grattis! I D18 slutade Alva 23a och i D21 var Lina bäst på plats 14.

• sep24SM Medel: Rune 3s från medalj2

SM Medel: Rune 3s från medalj

Det var extremt jämnt i H21-kampen om medaljer. Ridefeldt och Bergman var iofs knappa minuten före övriga, men Runesson på plats 6 hade futtiga 3s till bronset! För Lina blev det en 8e-plats, 2 min från brons. Tove vann igen!

• sep23SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!0

SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!

Det var två riktigt fina kvalinsatser från Lina (seger) och Johan (2a). Vilket såklart bådar gott inför finalen! Tyvärr var det stolpe ut för många andra GMOKare - dessa får ladda om till stafetten.

• sep22SM Medel: Nära pallen för Johan & Ola!1

SM Medel: Nära pallen för Johan & Ola!

Det var många fina insatser från GMOK-löparna på lördagens final på SM Medel. Johan R (5:a) och Ola (6:a) var snubblande nära medalj i H21-klassen.