Nyheter

taggade som kristine berglia

  • okt1525manna 2019: En klubbfest1

    25manna 2019: En klubbfest

    Det är verkligen en ynnest att få vara med klubben på denna årliga tillställning. Precis som de senaste åren hade vi imponerande 4 lag till start och alla lag tog sig runt godkända. GMOK1 blev 15:e trots en del stolpe ut!

  • jun13Kangasala Jukola 20193

    Kangasala Jukola 2019

    Till helgen avgörs en av årets OL-höjdpunkter; Kangasala Jukola 2019! GMOKs Dam-UK (Sven Börjeson) och Herr-UK (Viktor Stensson) kan stolt presentera sina lag till årets drabbningar.

  • apr26Inför 10mila 2019 i Glimåkra5

    Inför 10mila 2019 i Glimåkra

    Vi mönstrar i år 6 damlag & 3 herrlag. Blir härligt att följa er framfart nere i skånska Glimåkra under helgen!

  • jun16GMOK 2:a på Venlakavlen!2

    GMOK 2:a på Venlakavlen!

    Efter en fantastiskt fin stafettinsats blev det till slut en silverplats för Lisa Holer, Anna Forsberg, Lina Strand & Judith Wyder. Segern gick till Stora Tuna. Succéinsatsen understryks av andralagets 21a-plats, efter bla sträckseger av Moa Enmark!

  • mar275 GMOK-seniorlag på 4-dams/7-manna1

    5 GMOK-seniorlag på 4-dams/7-manna

    På grund av Kung Bores starka grepp om våren fick GMOK-löparna ställa om stafettplanerna - det blir 7-manna/4-dams i Hässleholm isf Kolmårdskavlen denna påskhelg.

  • jun18Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a0

    Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a

    Damerna gjorde riktigt starka prestationer överlag - för första gången fick vi två lag topp 20. Imponerande, inte minst av andralaget! På herrsidan gjordes många starka prestationer, även om slutresultatet (41) inte blev riktigt vad vi hoppats på.

  • apr15Härliga insatser i vintrigt landskap0

    Härliga insatser i vintrigt landskap

    Precis som ifjol var vi med och satte ordentlig färg på Stigtomtakavlen. Långt in på slutsträckorna låg vi med helt i spets. Till slut blev det plats 9 i damklassen och plats 5 i herrklassen (+48s). Vann gjorde Ravinen (dam) resp IFK Gbg (herr).

  • mar23GMOK Junior/Senior-rapport1

    GMOK Junior/Senior-rapport

    Säsongen har ju smugit igång och redan nu har det hänt en massa roliga saker i klubben. Här kommer ett referat i form av rubriker, korta kommentarer och resultatrapporter. Håll till godo!

  • sep25Guld & Silver på stafett-SM!17

    Guld & Silver på stafett-SM!

    Vilket stafett-SM. Damerna tog för första gången guld efter en fantastisk stafett av Kristine, Anna F & Lina! Dessutom en superinsats av H21-laget (Micke, Ola & Johan R) som sånär försvarade guldet. Silver är grymt bra!

  • sep23SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!0

    SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!

    Det var två riktigt fina kvalinsatser från Lina (seger) och Johan (2a). Vilket såklart bådar gott inför finalen! Tyvärr var det stolpe ut för många andra GMOKare - dessa får ladda om till stafetten.

  • aug04Student-VM-GULD för Rune!2

    Student-VM-GULD för Rune!

    Det favorittyngda svenska herrlaget levde verkligen upp till förväntningarna. Rassmus Andersson och Oskar Sjöberg bäddade väl genom att skicka ut ankaret Johan Runesson i knapp ledning. Johan avslutade magnifikt och guldet gick till Sverige!

  • aug03Nytt Student-VM-brons för Rune!1

    Nytt Student-VM-brons för Rune!

    Det blev ett nytt brons för Johan Runesson, när det var dags för Medeldistans. Ett tidigt tidstapp mot Oskar Sjöberg gick inte att hämta in, men från radio 1 till mål sprang de helt jämnt. Marginalen upp till Sjöberg blev 47s. Grattis Johan!

  • aug01Student-VM-brons för Rune!4

    Student-VM-brons för Rune!

    Trots en knackig inledning blev det till slut brons för Johan Runesson på den krävande långdistansen nere i ungerska Miskolc. Starkt jobbat!

  • mar16Vårpremiär på bred front!0

    Vårpremiär på bred front!

    Att vårsäsongen nu är igång på allvar visade sig i helgen då GMOK representerades på olika fronter och discipliner såväl fredag & lördag som söndag. När även grus8an gick av stapeln i tisdags vet man att våren är kommen!

  • sep069 Guld & seniordominans på Lång-DM!3

    9 Guld & seniordominans på Lång-DM!

    Många fina besked på dagens lång-DM i Sisjöns utmanande terränglåda. D21:orna var allra vassast med placeringarna 1, 2, 3, 4, 5 & 6! Dessutom dubbelseger i H21, silver i H20, 9 guld och totalt 23 medaljer. Snyggt!

  • jun1316:e-plats på Venla - och Lina snabbast!0

    16:e-plats på Venla - och Lina snabbast!

    Efter en väldigt stark stafettinsats landade GMOK1 på plats 16 i årets Venla-kavle. Snyggt jobbat Moa, Anna W, Kristine och Anna F. Väldigt kul & imponerande också att comebackande Lina (GMOK2) var sträcksnabbast på andrasträckan!

  • apr06Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!3

    Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!

    Efter en jättefin laginsats på både dam- & herrsidan blev det till slut seger för damerna och en 5:e-plats för herrarna. Grattis!

  • mar15Dubbla segrar i Halland!1

    Dubbla segrar i Halland!

    Säsongen har knappt dragit igång, men redan har två nyförvärv vunnit fina segrar; Kristine Berglia & Moa Enmark. Allra mest glädjande på Hallandspremiären var annars den fina laginsatsen på såväl lördagens medeldistans som söndagens långdistans.

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -