Nyheter

taggade som judith wyder

  • apr26Inför 10mila 2019 i Glimåkra5

    Inför 10mila 2019 i Glimåkra

    Vi mönstrar i år 6 damlag & 3 herrlag. Blir härligt att följa er framfart nere i skånska Glimåkra under helgen!

  • okt08WC-framgångar för Judith & Lina!1

    WC-framgångar för Judith & Lina!

    Våra världsstjärnor Judith Wyder och Lina Strand fortsätter imponera stort. På helgens världscupavslutning i Tjeckien blev det en hel rad pallplaceringar!

  • aug04Judith trea och Lina femma5

    Judith trea och Lina femma

    När VM sprint avgjordes i den gamla stadsdelen av Riga levererade #gmokbabes ett brons av Judith och en fin femteplats av Lina

  • aug03WOC2018: Klart för start!0

    WOC2018: Klart för start!

    Årets VM avgörs i Lettland och det är laddade GMOK-löpare på startlinjen även i år! Lina springer Sprint medan Judith är med på alla distanser förutom Medel.

  • jun16GMOK 2:a på Venlakavlen!2

    GMOK 2:a på Venlakavlen!

    Efter en fantastiskt fin stafettinsats blev det till slut en silverplats för Lisa Holer, Anna Forsberg, Lina Strand & Judith Wyder. Segern gick till Stora Tuna. Succéinsatsen understryks av andralagets 21a-plats, efter bla sträckseger av Moa Enmark!

  • jun15Jukola 2018 – lycka till!1

    Jukola 2018 – lycka till!

    Vi har i år 6,5 lag till start på Jukola. Damernas förstalag sticker såklart ut lite extra, men överlag är det riktigt fina lag vi ställer upp med i år!

  • maj14EM 2018: Slutsummering0

    EM 2018: Slutsummering

    Lisa Holers fina insats på långdistansen (17) avslutade ett för GMOK-löparna väldigt framgångsrikt Europamästerskap. 2 guld (Judith*2) och tre silver (Judith + Lina*2) på medaljfronten. Och utöver det en rad riktigt starka prestationer!

  • maj12EM 2018: Guld & Silver i Stafett också!2

    EM 2018: Guld & Silver i Stafett också!

    Historien upprepar sig själv! Judith Wyder tog sitt sjätte EM-guld när favorittyngda Schweiz vann Stafetten. Silvret gick till ett ganska oprövat svenskt lag efter en fantastisk laginsats av Lina Strand, Sara Hagström & Karolin Ohlsson.

  • maj10EM 2018: Guld & Silver i Sprintstafetten5

    EM 2018: Guld & Silver i Sprintstafetten

    De båda favorittyngda lagen med GMOK-representation var överlägsna när Sprintstafetten avgjordes nere i Schweiz. Hemmanationen tog ett överlägset guld efter en briljant inledning av Judith. Sverige & Lina tog silver med god marginal till brons-Norge.

  • maj06EM-Sprint: Silver till Judith!0

    EM-Sprint: Silver till Judith!

    Judith gjorde en fantastisk comeback i internationella sammanhang efter sitt barnafödande. Silver i EM-sprinten, endast slagen av Tove Alexandersson är helt briljant. Stort grattis! Lina slutade på plats 14.

  • apr22GMOK-löpare till EM!0

    GMOK-löpare till EM!

    Totalt 5 GMOK-löpare har blivit uttagna i trupperna till EM som avgörs i Schweiz i början/mitten av maj. Stort grattis till Lina Strand, Judith Wyder, Jonas Egger, Lisa Holer & Runa Fremstad!

  • maj0110mila 2017: Andraplats för damerna!5

    10mila 2017: Andraplats för damerna!

    Det blev en fantastisk helg ute vid Kåhög. Ungdomarna slog an tonen med klubbrekord (27), damerna briljerade och vann ett silver innan killarna avrundade helgen med en stark 17-plats.

  • apr2710mila i Partille - lagen publicerade!5

    10mila i Partille - lagen publicerade!

    För första gången avgörs 10mila i Göteborgstrakten. GMOK ställer upp med totalt 8 lag (3 dam, 3 ungdom och 2 herr). Här kommer en presentation av våra seniorlag.

  • okt16Framgångsrik WC-avslutning - nu vila!0

    Framgångsrik WC-avslutning - nu vila!

    Judith avslutade säsongen på bästa sätt med seger i den avslutande sprinten. Även Lina sprang bra och blev tia. Och Raffael blev tvåa i B-finalen. Efter en intensiv säsong med stora framgångar blir det nu efterlängtad vila för våra stjärnor!

  • aug30BBQ, WOC-firande & Farewell-party0

    BBQ, WOC-firande & Farewell-party

    Det blev en fin måndagskväll uppe i Skatås för de 30-40 pers som slutit upp för att fira VM-framgångar för Lina & Judith. Och samtidigt tacka av Judith & Gabriel som nu åker hem till Schweiz efter 8 månader i Gbg.

  • aug27WOC Relay: SUI 4a & SWE 5a 0

    WOC Relay: SUI 4a & SWE 5a

    Det har varit ett härligt VM i Strömstad med medaljer för både Judith & Lina. Tyvärr var det lite stolpe ut på den avslutande stafetten. Efter en hård inbördes duell slutade Schweiz 4a och Sverige 5a.

  • aug26WOC Relay: Lina på första!0

    WOC Relay: Lina på första!

    Att Judith skulle få avsluta för Schweiz var ingen överraskning. Inte heller att Lina får inleda för Sverige. Men riktigt kul att uttagningarna matchade våra förhoppningar! Dessutom får vi se Niamh (str1, IRL), Hirokazu (str2, JPN) och Jo (str3, AUS)

  • aug25WOC Long: Judith 4a & Lina 14e!1

    WOC Long: Judith 4a & Lina 14e!

    Det blev lite av en vägvalsfest uppe vid Buar när långdistans-VM avgjordes. Denna regniga dag visade återigen våra GMOK-stjärnor fina takter. Tyvärr lite stolpe ut för Judith som missade pallen med 17s. Lina blev 14e efter en knackig inledning.

  • aug21 WOC: Silver & Brons på Sprintstafetten!3

     WOC: Silver & Brons på Sprintstafetten!

    Det var en rafflande kamp på årets VM i Sprintstafett (Mixed). Lina gjorde en magnifik förstasträcka för Sverige vilket räckte till Brons. Judiths mkt starka slutsträcka resulterade i Silver för Schweiz. Grattis till prestationerna och medaljerna!

  • aug20WOC Sprint: Silver till Judith2

    WOC Sprint: Silver till Judith

    Judith svarade för ännu ett topplopp på dagens sprint uppe i Strömstad. Stort grattis till ännu en mästerskapsmedalj. Denna gång silver, efter Maja Alm. En besviken Lina slutade 11a, vilket trots allt är tangerat PB på VM!

1 | 2

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -