Nyheter

taggade som emma bergman

  • jun22Ola & Emma byter klubb5

    Ola & Emma byter klubb

    Ett mycket svårt beslut, som kan utläsas av det fina avskedsbrev de båda skrivit ihop. Lycka till & på återseende Ols & Emma!

  • mar23GMOK Junior/Senior-rapport1

    GMOK Junior/Senior-rapport

    Säsongen har ju smugit igång och redan nu har det hänt en massa roliga saker i klubben. Här kommer ett referat i form av rubriker, korta kommentarer och resultatrapporter. Håll till godo!

  • sep23SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!0

    SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!

    Det var två riktigt fina kvalinsatser från Lina (seger) och Johan (2a). Vilket såklart bådar gott inför finalen! Tyvärr var det stolpe ut för många andra GMOKare - dessa får ladda om till stafetten.

  • jun1316:e-plats på Venla - och Lina snabbast!0

    16:e-plats på Venla - och Lina snabbast!

    Efter en väldigt stark stafettinsats landade GMOK1 på plats 16 i årets Venla-kavle. Snyggt jobbat Moa, Anna W, Kristine och Anna F. Väldigt kul & imponerande också att comebackande Lina (GMOK2) var sträcksnabbast på andrasträckan!

  • maj24Swedish League: Anna 6:a & Johan 7:a1

    Swedish League: Anna 6:a & Johan 7:a

    Anna var med i den absoluta tätstriden. Vid varvningen var avståndet till segrarinnan Emma Klingenberg bara 2 minuter. Till slut blev det en fin 6:e-plats, med mersmak. Johan gjorde ett starkt lopp han med och slutade 7:a totalt.

  • maj23Följ Annas & Johans jakt i SL-finalen!1

    Följ Annas & Johans jakt i SL-finalen!

    Anna F stod för en grymt fin insats på medeldistansen uppe i Umeå - 2:a inklämd mellan världsstjärnorna Helena Jansson & Tove Alexandersson. En stor bom förstörde dagen för Runesson, men båda har fina slaglägen inför finalen.

  • apr07Kolmårdskavlen: Från start till mål1

    Kolmårdskavlen: Från start till mål

    Här kommer en skildring av gårdagens Kolmårdskavle. Skribent är andrasträckslöparen i vinnarlaget, Viktoria!

  • apr06Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!3

    Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!

    Efter en jättefin laginsats på både dam- & herrsidan blev det till slut seger för damerna och en 5:e-plats för herrarna. Grattis!

  • sep21SM Lång: Lina 4:a & Rune 8:a!3

    SM Lång: Lina 4:a & Rune 8:a!

    Lina hamnade just utanför pallen på dagens långdistans i Norrtälje, där vi hade 4 tjejer bland de 21 främsta i D21! Runesson var 8:a i en rekordjämn herrklass – mindre än tre minuter från seger!

  • sep20USM Lång: 3 tjejer topp-15!3

    USM Lång: 3 tjejer topp-15!

    Riktigt fina insatser på dagens långdistans på USM. Kerstin (6), Elvira (11) och Isabella (15) var allra vassast, och alla 7 löpare kom bland de 45 bästa. Starkt! Samtidigt i Norrtälje fixade vi 7 finalplatser på seniorernas & juniorerna SM Lång.

  • sep14DM Stafett 2014: Fina framgångar!0

    DM Stafett 2014: Fina framgångar!

    Det blev sammanlagt 6 segrar för GMOK på stafett-DM. Bland annat vann vi båda seniorklasserna i imponerande stil. Övriga segrar tog vi i D16, D35, H165 samt D165.

  • maj0710mila 2014: Damkavlen = GMOK-succé!0

    10mila 2014: Damkavlen = GMOK-succé!

    Ja, vad ska man säga… Vi hade det på känn redan innan tävlingen, att GMOK skulle bli att räkna med i årets tävling. Och som de sprang tjejerna! Det var en fest från start till mål – och hela klubben var med på festen.

  • maj0410mila 2014: Damerna tvåa!2

    10mila 2014: Damerna tvåa!

    Efter en gastkramande avslutning så säkrade vårt fantastiska damlag en andraplats i årets damkavle. Herrarna var på väg mot succé de med, men tappade lite mot slutet och ungdomarna stod för en härlig laginsats.

  • dec19Nytt schweiziskt rekord på grus8an!2

    Nytt schweiziskt rekord på grus8an!

    Huber & Börjesson bland herrarna samt Forsgren & Bergman bland damerna, såg alla till att det återigen blev väldigt hög klass på det prestigeladdade grus8an-testet.

  • okt26Smålandskavlen: Tvåa i D21!10

    Smålandskavlen: Tvåa i D21!

    Efter en härlig laginsats blev det till slut en andraplats i D21, grattis! Pallplats (3:a) blev det även i H180 medan vi i H21 slutade på plats 13.

  • okt1225-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats7

    25-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats

    För fjärde året i rad nådde vi en topp-10-placering på 25-manna. Niklas Skoog visade på 6:e-sträckan att en bruten handled(?) inte hindrar. Han var inne först av GMOK-löparna ändå på sin sträcka!

  • sep21SM Lång: 10 A-finalister0

    SM Lång: 10 A-finalister

    GMOK är tillsammans med IKHP största klubb i finalen på SM Lång. 10 löpare i A-final är riktigt bra!

  • jun17Bästa stafettinsatsen i GMOKs historia!3

    Bästa stafettinsatsen i GMOKs historia!

    6:e-platsen i årets Jukola får nog betraktas som klubbens största framgång stafettmässigt. Vi var också bästa svenska lag för första gången på 10mila/Jukola! Damerna slutade 17:e och visar återigen att vi är med och utmanar de allra främsta lagen.

  • maj09Silva League: Lina 2:a och Judith 4:a!0

    Silva League: Lina 2:a och Judith 4:a!

    Både Lina & Judith imponerade stort på dagens sprint i Kumla. Lina var 7s från segrande Tove Alexandersson och för Judith var det 1s upp till Simone Niggli på bronsplatsen och 13s till Tove i den jämna tävlingen.

  • mar29GMOK-seger i 4-damkavlen!9

    GMOK-seger i 4-damkavlen!

    Efter en väldigt fint genomförd stafett lyckades våra tjejer avgöra 4-damkavlen. Stort grattis säger vi till Viktoria Ernstsson, Emma Bergman, Hanna Persson & Lina Strand! Herrarna slutade trea efter att ha satt ordentlig färg på stafetten.

1 | 2

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -