Nyheter

taggade som Mikael Eliasson

  • apr30Seger också på 7manna!2

    Seger också på 7manna!

    Efter succén på Stigtomtakavlen följde klubbens herrlöpare upp med en ny seger. Ola Martner avgjorde en tät kamp mot IKHP efter en helgjuten laginsats. Damerna (utan bla Judith, Lina & Anna F) slutade trea efter en fin avslutning av Viktoria.

  • apr06Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!3

    Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!

    Efter en jättefin laginsats på både dam- & herrsidan blev det till slut seger för damerna och en 5:e-plats för herrarna. Grattis!

  • okt26Smålands ´14: Damerna 2a!6

    Smålands ´14: Damerna 2a!

    Det blev en fin avslutning på stafettåret för GMOK. Damerna som under året gått från klarhet till klarhet lyckades försvara fjolårets 2a-plats, medan de båda herrlagen efter fina insatser slutade på plats 8 resp 16. Vi var därmed bästa andralag!

  • okt1225-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats7

    25-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats

    För fjärde året i rad nådde vi en topp-10-placering på 25-manna. Niklas Skoog visade på 6:e-sträckan att en bruten handled(?) inte hindrar. Han var inne först av GMOK-löparna ändå på sin sträcka!

  • sep29Dubbla silver på stafett-SM!9

    Dubbla silver på stafett-SM!

    Det blev en väldigt skön söndag när årets SM-tävlande avslutade med stafetten. Efter en tävling som präglades av mycket sololöpande, lyckades GMOK säkra två silvermedaljer - ett helt fantastiskt resultat! Dessutom slutade vi på 9:e-plats i H20!

  • sep27SM Medel: 11 finalister!1

    SM Medel: 11 finalister!

    Trots en del återbud lyckades vi toppa antalet finalister jämfört med SM Lång. Vi fick 11 finalister fördelat på tre klasser; H20 (3), D21 (5) och H21 (3).

  • sep10GMOK-tjejerna dominerade!3

    GMOK-tjejerna dominerade!

    Lördagens Medel-segrar för Viktoria (D21), Ella (D16), Malin (D45), Ing-Marie (D60), Gudrun (D70) och Lisa (D80) följdes upp med en succéfylld stafettsöndag för GMOK-tjejerna. Guld i D21, D14, D12 & D165. Guld också i H45 & H20.

  • apr26Silva League drar österut0

    Silva League drar österut

    Efter de första två deltävlingarna vid Jonsereds herrgård fortsätter nu Silva League med en Lång (lördag) och en Medel (söndag) strax norr om Stockholm. GMOK har totalt 4 löpare bland de 10 främsta i seniorklasserna!

  • apr15Silva League 2: Lina & Johan på pallen!4

    Silva League 2: Lina & Johan på pallen!

    Också söndagens medeldistans bjöd på stora framgångar för GMOK. Allra vassast var Lina som slutade tvåa efter Tanya Ryabkina och Johan Runesson som blev trea. Vann gjorde Thierry Gueorgiou sekunden före Jerker Lysell.

  • okt03Ols & Jocke 7:or på Ultra-SM6

    Ols & Jocke 7:or på Ultra-SM

    Jocke Eliasson slog till med en strålande sjundeplats i H18 och i H21 stod våra tre startande för en magnifik laginsats. Ols (7), Junis (12) och Micke (13) var alla med i bronsklungan.

  • sep23Stafett-SM i backspegeln4

    Stafett-SM i backspegeln

    Såhär 4 dagar efter stafett-SM kommer en liten tillbakablick från H20-coachen. En riktigt fin laginsats bjöd hela klubben på!

  • sep08Finbesök på U-träningen0

    Finbesök på U-träningen

    På torsdagens ungdomsträning vid Horsika bjöds det på Kontrollplock. Dagen till ära gästade tre elitlöpare träningen och följde upp några av löparna. Efter träningen bjöds det på fika & kaka för att fira stafett-DM-succén!

  • sep05D14-gänget glänste på stafett-DM!6

    D14-gänget glänste på stafett-DM!

    Efter en fantastisk stafett lyckades D14-tjejerna springa hem guld och silver på stafett-DM! Grymt imponerande laginsats! D21-laget tog ett överlägset guld och i H21 slutade vi tvåa. Bland övriga resultat märks guldet i H20 och silvret i D12.

  • sep03Axe & Lina segrade på medel-DM!0

    Axe & Lina segrade på medel-DM!

    GMOK fick idag 10 distriktsmästare över medeldistans. I seniorklasserna blev det dubbelsegrar i såväl H21 (Axe-Micke) och D21 (Lina-Louise). För tredje DM-tävlingen i rad vann även Tingström (H20) och Måns (H18). Grattis!

  • aug30Dubbelseger i D21 på lång-DM0

    Dubbelseger i D21 på lång-DM

    Det var fortsatt väldigt fina resultat för GMOK när DM fortsatte med långdistansen. Lina & Louise tog en dubbel i D21, Micke tog silver i H21 och våra herrjuniorer tog samtliga 6 medaljer!

  • aug25Medel-KM: Micke & Lina återvinnare!0

    Medel-KM: Micke & Lina återvinnare!

    Precis som på lång-KM förra veckan var det Micke & Lina som vann seniorklasserna. Riktigt bra lopp också av Viktor som vann i H20 och fina insatser av hela ungdomsgänget!

  • aug21Fin juniorhelg på J-cupen1

    Fin juniorhelg på J-cupen

    Fem av våra grymma juniorer lyckades vara topp 15 på minst en av helgens J-cupdeltävlingar. Imponerande! Allra bäst var Tingis med 2 st femteplatser i H20E och Måns med en femteplats i H18E.

  • aug20Svensk VM-succé i Frankrike4

    Svensk VM-succé i Frankrike

    De svenska framgångarna fortsatte på fredagens medeldistans. Guld till Helena Jansson och silver till Peter Öberg. Tyvärr fick inte 21-årige Runesson det att stämma denna dag. Men han kommer få fler chanser i kommande mästerskap!

  • aug18Lång-KM: Lina & Micke mästare4

    Lång-KM: Lina & Micke mästare

    När årets lång-KM i år arrangerades av det spänstiga H35-gänget bjöds det på utmanande banor i trakterna kring Prästtjärn. H21-banan bjöd på en rejäl långsträcka på ca 2600m.

  • jul06GST avgjordes efter rafflande jaktstart2

    GST avgjordes efter rafflande jaktstart

    Ett 20-tal löpare gjorde upp om ära och evig berömmelse när den andra upplagan av Göteborg Sommar Tour avgjordes i form av en jaktstart. Mikael Eliasson kunde försvara segern från ifjol, medan Louise visade sig starkast bland damerna!

1 | 2 | 3

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -