Nyheter

taggade som Lång-SM

• sep158 A-finalister på Lång-SM0

8 A-finalister på Lång-SM

GMOK-löparna levererade många finalplatser när SM-helgerna i Hälsingland inleddes med Lång-SM den gångna helgen. Lina var vassast med sin 5:e-plats och vi hade finalister i 5 av 6 klasser.

• sep17En bragd av Silver-Kerstin!16

En bragd av Silver-Kerstin!

Kerstin Wadman svarade för en fantastisk prestation när hon sprang hem ett överraskande silver under Lång-SM 2017, som avgjordes vid Klockhammar ett par mil nordväst om Örebro.

• sep18SM Lång 2016: Brons till Lina!4

SM Lång 2016: Brons till Lina!

Lina gjorde sitt prisskåp komplett vad gäller Lång-SM-medaljer. Guld 2012, Silver 2009 och nu brons 2016. Starkt jobbat! För Johan Runesson blev det plats 7 efter en lite för svag inledning. Hedberg 38a.

• sep17SM Lång 2016: Hedis till final!1

SM Lång 2016: Hedis till final!

Dagens stora positiva nyhet är såklart Hedbergs avancemang till A-final på Lång-SM. Lina (2) och Johan R (2) gick planenligt till final efter starka lopp. Tyvärr var det stolpe ut för Emma (+25s), Martin J-B (+37s) och Micke E (+1.10).

• sep16SM & USM 2016: Följ GMOK-löparna!0

SM & USM 2016: Följ GMOK-löparna!

Missa inte chansen att följa GMOK-löparna på helgens Lång-SM nere i Blekingska Sibbarp. Klubben ställer upp med 7 deltagare efter sena återbud från Viktoria och Anna F. Samtidigt pågår USM för fullt uppe i Värmland - där klubben har 8 representanter!

• sep16Lång-SM 2015: 7,6,5,4,…!1

Lång-SM 2015: 7,6,5,4,…!

Ola Martner (4), Anna Forsberg (5), Lina Strand (6) & Johan Runesson (7) skämde bort oss med fina insatser under helgens Lång-SM på Muskö. Även Frida Nero imponerade stort genom att sluta 16:e!

• sep21SM Lång: Lina 4:a & Rune 8:a!3

SM Lång: Lina 4:a & Rune 8:a!

Lina hamnade just utanför pallen på dagens långdistans i Norrtälje, där vi hade 4 tjejer bland de 21 främsta i D21! Runesson var 8:a i en rekordjämn herrklass – mindre än tre minuter från seger!

• sep20USM Lång: 3 tjejer topp-15!3

USM Lång: 3 tjejer topp-15!

Riktigt fina insatser på dagens långdistans på USM. Kerstin (6), Elvira (11) och Isabella (15) var allra vassast, och alla 7 löpare kom bland de 45 bästa. Starkt! Samtidigt i Norrtälje fixade vi 7 finalplatser på seniorernas & juniorerna SM Lång.

• sep21SM Lång: 10 A-finalister0

SM Lång: 10 A-finalister

GMOK är tillsammans med IKHP största klubb i finalen på SM Lång. 10 löpare i A-final är riktigt bra!