Nyheter

taggade som Joakim Eliasson

• sep21SM Lång: 10 A-finalister0

SM Lång: 10 A-finalister

GMOK är tillsammans med IKHP största klubb i finalen på SM Lång. 10 löpare i A-final är riktigt bra!

• maj09Silva League: Lina 2:a och Judith 4:a!0

Silva League: Lina 2:a och Judith 4:a!

Både Lina & Judith imponerade stort på dagens sprint i Kumla. Lina var 7s från segrande Tove Alexandersson och för Judith var det 1s upp till Simone Niggli på bronsplatsen och 13s till Tove i den jämna tävlingen.

• apr21Jocke 5:a på Sprint-SM1

Jocke 5:a på Sprint-SM

Joakim Eliasson (5, H20) och Lina Strand (6, D21) nådde de främsta placeringarna på årets sprint-SM. Men även Viktor Runnby (18, H20) imponerade stort! (foto: Johan Strand)

• apr206 löpare till A-final0

6 löpare till A-final

GMOK skötte sig väl såväl på arrangörsplanet som på kvaltävlingen. 6 löpare till A-final borgar för en spännande söndag vid Chalmers!

• apr14SM-guld till Runesson!14

SM-guld till Runesson!

Det blev en stor dag för GMOK när SM Ultralång avgjordes ute i Bertshults utmanande terräng. Runessons guld i H21 & Linas brons i D21 var grädden på moset. Men vi fick ytterligare tre löv genom Ola (5, H21), Junis (8, H21) & Jocke (8, H20). Grymt!

• sep23SM Stafett: Damerna 4:a!5

SM Stafett: Damerna 4:a!

D21-laget var i ledning efter två sträckor och såg länge ut att gå mot medalj. Till slut blev det en fin men lite retfull fjärdeplats. Herrarna var också fyra i mål men hade tyvärr felstämplat på andrasträckan.

• sep22SM Medel: Nära pallen för Johan & Ola!1

SM Medel: Nära pallen för Johan & Ola!

Det var många fina insatser från GMOK-löparna på lördagens final på SM Medel. Johan R (5:a) och Ola (6:a) var snubblande nära medalj i H21-klassen.

• apr26Silva League drar österut0

Silva League drar österut

Efter de första två deltävlingarna vid Jonsereds herrgård fortsätter nu Silva League med en Lång (lördag) och en Medel (söndag) strax norr om Stockholm. GMOK har totalt 4 löpare bland de 10 främsta i seniorklasserna!

• apr15Silva League 2: Lina & Johan på pallen!4

Silva League 2: Lina & Johan på pallen!

Också söndagens medeldistans bjöd på stora framgångar för GMOK. Allra vassast var Lina som slutade tvåa efter Tanya Ryabkina och Johan Runesson som blev trea. Vann gjorde Thierry Gueorgiou sekunden före Jerker Lysell.

• dec22Lucka 22: Junioråret 20111

Lucka 22: Junioråret 2011

I dagens lucka blickar vi tillbaka på ett år fyllt av fina juniorinsatser. Tre nya GMOK-löpare förstärkte en redan imponerande juniortrupp.

• okt0925mannakorten1

25mannakorten

Framgångarna fortsatte på 25mannakorten. Ols & Lina vann varsin seniorelitklass. Dessutom slutade Tingis och Martinsson tvåa respektive trea i H20E, endast slagna av JWOC-dominanten Robert Merl. Starkt!

• okt03Ols & Jocke 7:or på Ultra-SM6

Ols & Jocke 7:or på Ultra-SM

Jocke Eliasson slog till med en strålande sjundeplats i H18 och i H21 stod våra tre startande för en magnifik laginsats. Ols (7), Junis (12) och Micke (13) var alla med i bronsklungan.

• sep23Stafett-SM i backspegeln4

Stafett-SM i backspegeln

Såhär 4 dagar efter stafett-SM kommer en liten tillbakablick från H20-coachen. En riktigt fin laginsats bjöd hela klubben på!

• sep17Löv till Tingis & Jocke1

Löv till Tingis & Jocke

Tingströms 5:e-plats i H20 blev dagens bästa GMOK-placering. Även Jocke slutade topp-10 (10 i H18). Vi gratulerar också IFKs Jenny Johansson till sitt smått sensationella guld i D21!

• sep16Medel-SM: 9 A-finalister2

Medel-SM: 9 A-finalister

6 GMOK-juniorer tog sig till A-final när SM-kvalet avgjordes över medeldistans i Trollhättan. Bäst av dessa sprang Tingström som slutade tvåa i sitt heat. Förutom juniorerna lyckades även Lina, Ola och Johan R ta sig till final med marginal.

• aug21Fin juniorhelg på J-cupen1

Fin juniorhelg på J-cupen

Fem av våra grymma juniorer lyckades vara topp 15 på minst en av helgens J-cupdeltävlingar. Imponerande! Allra bäst var Tingis med 2 st femteplatser i H20E och Måns med en femteplats i H18E.

• jun18Jukola: GMOK 29:a och 59:a1

Jukola: GMOK 29:a och 59:a

Veiron vann förstasträckan för GMOK2. På andra noterade Ols 4:e bästa tid. Därefter stabila insatser på str3 & str4. Bröderna Eliasson sprang sedan riktigt bra på str5 innan vi tyvärr tappade lite på de två sista sträckorna.

• maj21JVM-test: Tingström vann medeldistansen13

JVM-test: Tingström vann medeldistansen

Efter en fin laginsats på fredagen visade Tingström spetskvalitet på medeldistansen genom att segra med fyra sekunder före Joakim Svensk, Stora Tuna. Också Egil & Måns slutade topp-20.